Potravinářství

Obchody

Všechny večerky, samoobsluhy a další obchody s potravinami mají podle zákona č. 258/2000 Sb. povinnost zajistit preventivní ochranu proti škůdcům. Malým a velkým firmám proto nabízíme kompletní řešení – preventivní i represivní zásahy, díky kterým splníte všechny zákonné požadavky.
  • Ochráníme vaše prodejní i skladovací prostory
  • Snížíme riziko poškození zásob od škůdců
  • Zajistíme vedení nezbytné dokumentace

Restaurace

Povinnost chránit firemní prostory před škůdci samozřejmě platí také pro restaurace, bistra, kavárny nebo třeba bary. Za její porušení vám hrozí pokuta až 2 mil. Kč nebo uzavření provozovny. Pro gastronomické podniky proto zajišťujeme kompletní deratizace, dezinsekce a dezinfekce v souladu s českou legislativou.
  • Vyhnete se riziku, že škůdci poškodí dobré jméno vašeho podniku
  • Při zjištění hlodavců/hmyzu zajistíme jejich rychlé vyhubení
  • Ochráníme vaši restauraci, kuchyni i skladovací prostory

Sklady

Hlodavci nebo hmyzí škůdci mohou napáchat ve skladech ohromné škody. Už během krátké doby totiž zcela znehodnotí značené množství zásob. Při chybějící ochraně proti škůdcům tak můžete přijít o peníze i zákazníky. Naše služby proto zajišťujeme také pro skladovací prostory a distribuční centra.
  • Ochráníme potravinářské sklady všech velikostí
  • Zajistíme důkladný a kompletní monitoring
  • Doporučíme vhodná preventivní opatření

Výrobní provozy

Nejrůznější škůdci navštěvují také výrobní provozy. Při kontaminaci surovin či hotových produktů tak mohou ohrozit celé vaše podnikání. Pokud se chcete zbavit starostí s ochranou proti hlodavcům či hmyzu, svěřte tuto práci odborníkům. Získáte tak více času na ostatní práci a jistotu zdravotně nezávadného prostředí bez škůdců.
  • Postaráme se o monitoring výskytu škůdců
  • Když bude třeba, zajistíme jejich vyhubení
  • Ochráníme malé i velké výrobní provozy

HACCP pro gastroprovozy

Pro stravovací provozy na území celé ČR nabízíme také zavádění a udržování systémů kritických bodů. Zaměřujeme se na zpracování systému HACCP, školení zaměstnanců, hygienické audity, kontroly a odborné konzultace.